Gelukkig hebben we de foto´s nog... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Marleen Brave - WaarBenJij.nu Gelukkig hebben we de foto´s nog... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Marleen Brave - WaarBenJij.nu

Gelukkig hebben we de foto´s nog...

Door: Marleen

Blijf op de hoogte en volg Marleen

02 Juli 2009 | Suriname, Paramaribo

Sorry dat ik zo laat bericht, ik ga ervan uit dat jullie natuurlijk hartstikke nieuwsgierig zijn hoe het met het project is gelopen.
Ik heb het de naam Play&Learn gegeven en Roel uit A´dam heeft gezorgd voor een mooie lay/out voor reclame materiaal. Thank you!

NOu, de start is geweest op 23 juni, nav reclame in kranten, tv en radio (Ja ja ik ben druk geweest hoor)konden ouders hun kinderen die dag inschrijven.

En inmiddels hebben we al drie dagen met de kinderen gewerkt, en het is fantastisch om te doen.En allereerst ook dank aan een ieder die gedoneert heeft op de rekening. Mede door jullie steun heb ik dit voor de kinderen van Suriname kunnen doen. Dus mijn dank is groot en oprecht ook namens de kinderen, bedankt!

Omdat ik op dit moment nog erg druk ben, heb ik nog geen tijd om een uitgebreid verslag te doen, hopelijk lukt mij dit in het weekend. Maar gelukkig hebben we de foto´s nog.

Dankbare groetjes,

Marleen

• 02 Juli 2009 - 13:48

Annelies:

wat leuk om de foto's van het project te zien en er wat meer van te horen. Het ziet er goed uit! Gefeliciteerd!!! XA

• 02 Juli 2009 - 20:02

Nicoleddy:

Lieve babyflower, geweldig werk verricht voor de kinderen door Stibis. Succes! Liefs.

• 03 Juli 2009 - 13:02

Stagiairessuriname:

Hallo Marleen,
    Fijn dat je nu een leuke tijd hebt in Suriname. Het kan allemaal nog spannender worden. Hoe doe je dat? StagiairesSuriname.com is het online netwerk van nederlandstalige stagiaires in Suriname. Het netwerk is heel actief en interactie met de stagiaires is bij ons prioriteit. Ons forum is speciaal voor onze leden en maandelijks geven wij leuke en handige voordelen weg aan de leden. Deze voordelen variëren van kortingen op producten en diensten tot naar gratis Tours. Hulp met de stagevoorbereiding, het vinden van geriefelijk verblijf en goed en voordelig transport zijn enkele van onze diensten. Met ons lidmaatschap maak je gebruik van de handige voordeeltjes. Voor meer info ga dan naar de site: www.stagiairessuriname.com. of mail naar:
    info@stagiairessuriname.com / stagiairesinsuriname@gmail.com / admin@stagiairessuriname.com

Met vriendelijke Groeten

Whitney Williams
    StagiairesSuriname NV i.o
    Paramaribo- Suriname

De StartPositie van Jouw Carierre

• 03 Juli 2009 - 13:41

Vief:

Goed gedaan wijffie :-)
    Met mij, Abel en kindjes alles erg goed (ook met mr X).
    Spreek je snel weer life als je in NL bent.
    Veel liefs

• 03 Juli 2009 - 15:14

Mama:

fantastisch marleen, ik ben trots op je hoor en wat veel kinderen;de foto's zeggen alles// geniet ervan//*we bellen*
    bigi brassa

XXXX mama